Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ ΠΙΡΙΤΣΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ. (VIDEO)

Ο Θωμάς Πιρίτσαους γεννήθηκε στης 25-1-1995 στο Καρυοχώρι Εορδαίας. Από μικρό παιδί άρχισε να δείχνει τα πρώτα σημάδια για το ποδόσφαιρο. Έτσι σε ηλικία 8 ετών εγγράφετε στην ακαδημία του Βυζαντινού Αετού. Τα πρώτα μυστικά στο ποδόσφαιρο του τα έμαθε ο πρώτος ο προπονητής του  Νικολαΐδης Γρηγόρης και εν συνεχεία ο τωρινός προπονητής της ομάδας του Βερμίου Καρυοχωρίου Νίκος Γεωργιάδης. Σε ηλικία 15 ετών έκανε την πρώτη του μεταγραφή και συγκεκριμένα στην ομάδα της καρδιάς του, το Βερμίου Καρυοχωρίου, που τότε αγωνιζόταν στο Α΄τοπικό της Ε.Π.Σ Κοζάνης. 
Ο Θωμάς είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει μέσα στο παιχνίδι, δυο θέσεις  αυτή του στόπερ άλλα και του αμυντικού χαφ.  
Αγαπημένο του νούμερο είναι το 4 όπου το φοράει στην ομάδα εδώ και 5 συναπτά έτη.
Είναι μαθητής των Τ.Ε.Ι Κοζάνης.
Από την νέα χρονιά ο παίκτης Θωμάς Πιρίτσαους κάνει ένα  βήμα παραπάνω και έτσι  θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Βατανιακού Κατερίνης ομάδα που αγωνίζεται στην football league 2

Τα στατιστικά του είναι:                           συμμετοχες     λεπτα                            γκολ
 3
ΠΙΡΙΤΣΑΟΥΣ
23
  2.060
  4

 Παρακολουθήστε της καλύτερες στιγμές του Θωμά Πιρίτσαους με την ομάδα του Βερμίου Καρυοχωρίου.
 Όλοι εμείς στην ομάδα του Βερμίου ευχόμαστε ολόψυχα στον Θωμά να έχει καλή επιτυχία στην καινούργια του ομάδα. Θα είμαστε διπλά του οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστεί.

Γραφείο τύπου: Βέρμιο Καρυοχωρίου.
 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου