Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Φιλική νίκη του Μακεδονικού επί του Καρυοχωρίου 1-4 (φωτο)

Τη φιλική νίκη με 1-4  πήρε ο Μακεδονικός στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας  στο Καρυοχώρι επί του τοπικού Βέρμιου Καρυοχωρίου  


Δείγμα θετικό   για  την ομάδα του Δημήτρη Καραθανάση  που έφτασε στην επικράτηση, δείχνοντας καλή αγωνιστική εικόνα, κόντρα σε μια νεανική ομάδα που αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία.


Ο κ. Καραθανάσης χρησιμοποίησε 19  παίκτες (πλην του Πάντου που ένιωσε μικροενοχλήσεις από ένα παλαιότερο τραυματισμό) βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα  και κυρίως  πειραματίστηκε για το πως θα "τρυπήσει " μια καλοστημένη και οργανωμένη άμυνα.

Από την άλλη το Βέρμιο Καρυοχωρίου αν και αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω από τον Μακεδονικό , στο πρώτο της φιλικό έδειξε καλά στοιχεία και δείγματα της πολύ καλής δουλειάς που κάνει ο κ. Νίκος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός του Βερμίου χρησιμοποίησε 21 παίκτες.   

Τα γκολ για τον Μακεδονικό  πέτυχαν  Αντωνόπουλος 2 ,και  Μπέμπης  2, ενώ για το Βέρμιο Καρυοχωρίου ο Καθαρόπουλος .

Δοκάρι είχε ο Σέχι του Μακεδονικού.



Βέρμιο Καρυοχωρίου (Γεωργιάδης Νίκος):  Βαρβαρούσης, Αλιατίδης, Ιγνατίδης, Ρωσσίδης, Πανάκης, Γκιούρος, Βλαδήκας, Παπαθανασίου, Κοταρίδης, Γκαλαφάνγκας, Χαρίτου.

Έπαιξαν και οι: Καθαρόπουλος, Πουλασικίδης, Ταϋγανίδης,  Γεωργιάδης, Μιτατσέλης, Σιμεωνίδης, Σεμερτζίδης, Χαραλαμπίδης Αντώνης, Χατζηλιάδης, Χαραλαμπίδης Αμβρόσιος.



Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης Δημήτρης):  Βαρυτιμίδης, Καραθανάσης, Τσαμπούρης, Αντωνόπουλος, Μαμάτσιος, Καραγιώργος, Πιλικίδης Αργύρης, Χαρισίου, Σέχι, Μπέμπης, Κουτούλας.

Έπαιξαν και οι: Παπαδημητρίου, Παπανικολάου, Πηγαδάς, Παπαστάμκος, Τσατσόπουλος, Ζιαζιάς, Ράπτης. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου