Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα εύσημα πήραν οι διοργανωτές του τουρνουά Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου απο τους γονείς που παραβρέθηκαν,της ομαδας του Άρη Θεσσαλονίκης, καθώς και απο τους προπονητές των δυο ομάδων Άρη Θεσσαλονίκης και Ηρακλή Θεσσαλονίκης. 
Σε ανακοίνωση που μας ήρθε στο Γραφείο Τύπου άλλα και στο facebook της ομάδας η εκπρόσωπος των γονέων του Άρη Θεσσαλονίκης κυρία Γερασοπούλου Βίκυ  αναφέρει τα εξείς: 

"Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ομάδας και σε όλους όσους δούλεψαν για το τουρνουά, για την άψογη διοργάνωση,την υπεροχή συμπεριφορά και την μοναδικη φιλοξενία !Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα εκ μέρους όλων των γονέων του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης."

Απάντηση που  εξέδωσε  η ομάδα του Βέρμιο Καρυοχωρίου  αναφέρει: 

"Κυρία Βίκυ, σας ευχαριστούμε για τα όμορφα λόγια σας. Η διοργάνωση όπως ξέρετε ήταν συνολική, και δουλέψανε όλοι πάνω στον τομέα αυτό. Θέλουμε και εμείς με την σειρά μας να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας όπως και όλους τους γονείς που παραβρέθηκαν στο τουρνουά μας, μια παρουσία που μας γέμισε χαρά και ελπίδα να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε για τα παιδιά . Να ξέρετε ότι εδώ στην περιοχή μας αποκτήσατε φίλους, και θα σας περιμένουμε με χαρά στο επόμενο τουρνουά μας."

Εικονοληπτης και ρεπορταζ: Πουλασικίδης Βασίλειος
 Παραγωγη : F.C VERMIO TV.

  Δήλωση του προπονητή του Άρη Θεσσαλονίκης κ Σίτσα Δημήτρη για την διοργάνωση του τουρνουά






Δήλωση του προπονητή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης κ Τσακίρη Ελευθέριου για την διοργάνωση του τουρνουά.




 Γραφείο Τύπου: Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου