Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΑΛΛΑΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ

Την λύση τις συνεργασίας με τον Νίκο Γεωργιάδη, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Βέρμιο Καρυοχωρίου μετά από 4 χρόνια. Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τον Νίκο Γεωργιάδη για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, και να του ευχηθεί να έχει καλή συνέχεια. Ο Νίκος ήταν κάτι παραπάνω από την ψύχη τις ομάδος, και σε ένδειξης σεβασμού για όλα αυτά τα χρόνια που πρόσφερε του προτάθηκε μια άλλη θέση στο σύλλογο.





Η διοίκηση του συλλόγου με συνοπτικές διαδικασίες και μετά από συζητήσεις βρήκε τον αντικαταστάτη και έκλεισε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Εορδαικού Γιάννη Κανδυλιώτη. Για τον Γιάννη δεν χρειάζονται συστάσεις μιας και ήταν ο ποδοσφαιριστής που με τα δικά του γκολ συνέβαλε την δεκαετία του ΄80-΄90 η ομάδα του τότε Εορδαικού να ανέβει από την Γ΄Εθνική στην Β΄Εθνική. Ήταν ο δεινός σκόρερ εκείνης της εποχής, που μάλιστα έχει βγει και πρώτος σκόρερ.  Έχει ξαναπεράσει από τον πάγκο του Βερμίου Καρυοχωρίου, πριν από χρόνια.
 Η διοίκηση του Βερμίου καλωσορίζει τον Γιάννη Κανδυλιώτη στην ομάδα και του εύχεται καλή δύναμη στο δύσκολο πρωτάθλημα τις Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας τις Ε.Π.Σ Κοζάνης.

Γραφείο Τύπου: Α.Σ. Βέρμιο Καρυοχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου